CU INIMA PENTRU SIBIU
Implinesc patru ani de cand mi-ati acordat votul dumneavoastra pentru a va reprezenta cu demnitate, decenta si profesionalism in Parlamentul Romaniei.

Am fost ghidata in activitatea mea de dorinta de a face legi bune si de a sprijini interesele comunitatii locale. Mi-am dorit de asemenea, sa reprezint cum se cuvine Sibiul in plan national si sper ca am reusit sa fiu un model de onestitate si decenta, asa cum sunt oamenii din Sibiu.

Stiti ca sunt un om implicat, nu stau deoparte, nu ma feresc, nu ma ascund. Este vocatia mea sa ajut si stiu cum sa transform in realitate proiectele de pe hartie. Desigur ca de fiecare data e loc de mai bine, inca sunt multe probleme carora trebuie sa le gasim o rezolvare.

Vin in fata dumneavoastra cu un bilant pozitiv si cu multe proiecte utile comunitatii pentru viitor. Initiativele mele ca parlamentar al colegiului 2 Sibiu au devenit realitate si au schimbat in bine viata multor cetateni din Sibiu si din toata tara.

As dori sa spun un lucru foarte clar si deschis. Candidez sub sigla inimii, a Aliantei Romania Dreapta, insa ii voi reprezenta pe toti cetatenii colegiului 2 Sibiu. Sibiul este un loc aparte iar reprezentantii sai sunt obligati sa faca o altfel de politica. O politica europeana, bazata in primul rand pe responsabilitate si respect egal pentru toti cetatenii.

In final, permiteti-mi sa va asigur de respectul meu si sa va indemn sa alegeti cu mintea si cu inima persoana care merita sa fie reprezentantul Sibiului si al dumneavoastra in Parlamentul Romaniei in urmatorii 4 ani.

Cu drag,
Raluca Turcan
.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!