Comunicat de presa

Raspunsul PNL la problema colaborarii lui Dan Voiculescu - ca Romania are chestiuni economice de discutat - este o diversiune lasa

Ascultand argumentele PNL la problema verdictului Inaltei Curti fata de colaborarea lui Dan Voiculescu, impresia este ca PNL, condus de Crin Antonescu fie incearca sa ne minta in fata pe toti, fie nu-i pasa.

In orice situatie nu pot sa nu observ ca in PNL duplicitatea a ajuns la Putere: o regula se aplică in cazul Monei Musca careia Crin Antonescu ii cerea in numele corectitudinii sa plece din PNL; si cu totul alta regula in cazul partenerului de Alianta al PNL care este in continuare in capul mesei unde se iau deciziile politice importante ale PNL.

Argumentele PNL legate de faptul ca romanii trebuie sa discute acum economie, nu cazul Voiculescu, reprezinta o insulta in fata electoratului liberal si un comportament hotesc: prins cu minciuna, Crin Antonescu le spune romanilor sa priveasca in alta parte.

Oare Crin Antonescu din 2011 care tace complice in fata verdictului de colaborare cu securitatea, il poate privi in ochi pe Crin Antonescu din 2009 care candida in numele Romaniei bunului simt?

10 martie 2011

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!