Comunicat de presa

Flori si felicitari de la Raluca Turcan pentru doamnele din Sibiu
 

Deputatul Raluca Turcan a tinut sa marcheze intr-un mod deosebit ziua de 8 martie, prin oferirea de flori doamnelor si domnisoarelor din Sibiu.

Marti, Raluca Turcan, sprijinita de tinerii din PDL, a oferit trandafiri si felicitari doamnelor si domnisoarelor din cartierele sibiene. Prin acest gest, Raluca Turcan a dorit sa le transmita sibiencelor o parte din bucuria primaverii, impletita cu simpatia pe care le-o poarta. “Am tinut sa-mi exprim admiratia si pretuirea pentru doamnele din Sibiu – sotii, mame, bunici – si totodata sa marchez ceea ce ar trebui sa fie o zi placuta pentru orice femeie. Le doresc tuturor sibiencelor ca aceasta primavara sa le aduca bucurii si zambete, sa le faca vietile mai frumoase”, a spus Raluca Turcan.

Doamnele si domnişoarele care au primis flori au fost placut impresionate si i-au transmis la randul lor Ralucai Turcan multa sanatate si succes in tot ceea ce face pentru Sibiu si sibieni.
 
Departamentul de comunicare PDL Sibiu

 8 martie 2011


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!