Comunicat de presa

Flori si felicitari de la Raluca Turcan pentru doamnele din Sibiu
 

Deputatul Raluca Turcan a tinut sa marcheze intr-un mod deosebit ziua de 8 martie, prin oferirea de flori doamnelor si domnisoarelor din Sibiu.

Marti, Raluca Turcan, sprijinita de tinerii din PDL, a oferit trandafiri si felicitari doamnelor si domnisoarelor din cartierele sibiene. Prin acest gest, Raluca Turcan a dorit sa le transmita sibiencelor o parte din bucuria primaverii, impletita cu simpatia pe care le-o poarta. “Am tinut sa-mi exprim admiratia si pretuirea pentru doamnele din Sibiu – sotii, mame, bunici – si totodata sa marchez ceea ce ar trebui sa fie o zi placuta pentru orice femeie. Le doresc tuturor sibiencelor ca aceasta primavara sa le aduca bucurii si zambete, sa le faca vietile mai frumoase”, a spus Raluca Turcan.

Doamnele si domnişoarele care au primis flori au fost placut impresionate si i-au transmis la randul lor Ralucai Turcan multa sanatate si succes in tot ceea ce face pentru Sibiu si sibieni.
 
Departamentul de comunicare PDL Sibiu

 8 martie 2011


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...