Comunicat de presa

Prin actiunile lor constante de decredibilizare a actului de justitie, Adrian Nastase, Victor Ponta si Crin Antonescu duc o politica antinationala, de subminare a principalului angajament al Romaniei in fata Uniunii Europene, lupta impotriva coruptiei.

Instigarea la proteste fata de actiunea unor institutii de aplicare a legii este un act fara precedent chiar si pentru lunga istorie a implicarii PSD-ului in protejarea persoanelor suspectate de acte de coruptie.

Declaratiile acestor lideri vorbesc de la sine despre faptul ca apucaturile de a interveni in actul de justitie nu au disparut.

Nu este nicio diferenta intre discursul PSD din 2004 cand, asa cum stenogramele conducerii PSD au dovedit, Adrian Nastase gira interventii grosolane in actul de justitie si discursul PSD din 2011, cu acelasi Adrian Nastase care exercita presiuni asupra actului de justitie.

Declaratiile din ultimele zile arata nu doar incapacitatea lui Victor Ponta de a asigura respectarea de catre PSD a angajamentelor internationale ale Romaniei ci si faptul ca acesta este de fapt un simplu avocat al intereselor personale ale lui Adrian Nastase.

De asemenea, este regretabila asocierea voluntara a domnului Crin Antonescu la discursul si la modul de actiune al gruparii socialiste anti-europene reprezentata de Năstase si Ponta.

Voi propune PDL traducerea declaratiilor domnilor Nastase, Ponta si Antonescu pentru ca toata stanga politica europeana sa cunoasca modul in care  PSD si PNL inteleg sa se pozitioneze fata de angajamentele internationale ale Romaniei.

 

28 ianuarie 2011


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!