Comunicat de presa

Raluca Turcan – alaturi de sibieni in prag de Craciun

Deputata Raluca Turcan, impreuna cu echipa PDL, a facut daruri mai multor sibieni cu ocazia sarbatorilor de iarna.

La sfarsitul saptamanii trecute, Raluca Turcan le-a oferit dulciuri si fructe celor 180 de copii de la Gradinita nr. 18 din cartierul Terezian. Chiar daca de aceasta data Raluca Turcan nu a putut sa vina personal la gradinita, asa cum a fost cu alte ocazii, ea le-a transmis celor mici - prin intermediul colegilor democrat-liberali - „Sarbatori Fericite, sa fie cuminti si sa asculte de doamnele educatoare si de parinti”. Cei mici i-au incantat pe oaspeti cu colinde si poezii si le-au oferit coronite din brad lucrate chiar de ei.

De asemenea, Raluca Turcan a oferit duminica, 19 decembrie, 200 de pachete cu fructe si alimente credinciosilor din parohia Bisericii Acoperamantul Maicii Domnului de pe strada Rusciorului, precum si altor familii nevoiase din municipiul Sibiu.

Actiunile de ajutoare a sibienilor cu posibilitati materiale reduse vor continua si in urmatoarele doua zile, in incercarea de a le oferi acestor oameni un moment de bucurie inaintea Craciunului si a Anului Nou.

Departamentul de Comunicare al PDL Sibiu

22 decembrie 2010

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!