Comunicat de presa


Realist politic si demn pentru PDL este sa schimbe rapid abordarea fata de PNL


Zicala conform careia este o prostie sa continui sa faci acelasi lucru, asteptand rezultate diferite, se aplica perfect in cazul abordarii PDL fata de PNL. Au ramas deja urme pe usa PNL, la cat a batut PDL sa se deschida si nu s-a deschis.  

PDL este obligat sa priveasca situatia realist. Totusi este un partid mare, duce povara unei guvernari extrem de dificile, isi asuma masuri care, in ciuda tuturor criticilor, vor stabiliza economic Romania dupa o grava criza economica. Ce face PNL in timpul asta? PNL da din gura de pe margine, cand vine vorba de solutii la criza, PNL ataca PDL din toate pozitiile, PNL face intalniri cu PSD, dar se recomanda in week-end ca necomunist.
 
Ideea ca PDL este petitorul de serviciu al lui Crin Antonescu - care tine nasul pe sus si ne ataca cum si cand vrea - nu avantajeaza deloc PDL. Este clar ca PNL are alte scopuri si vrea sa creasca electoral pe spinarea dificultatilor guvernarii.

PDL trebuie sa traga tare la guvernare si sa-i asigure pe romani ca din 2011, va incepe stabilizarea economica. Doar asa PDL se poate securiza electoral si poate determina intr-adevar PNL sa dialogheze. In al doilea rand, PDL poate cauta actiuni pentru unificarea ideilor de dreapta zi cu alte grupuri politice, pentru ca totusi PNL nu este alfa si omega dreptei din Romania. Chiar reusind sa discutam si sa aducem aproape de noi alti oameni de dreapta, vom avea chiar mai mult succes in negocierea cu PNL.

Este timpul ca PDL sa schimbe strategia fata de liberali nu doar pentru a-si salva demnitatea, ci si pentru a dovedi realism politic.
Mai bine PDL s-ar concentra pe comunicarea la guvernare unde dupa ce a dat o veste buna cu o prima ameliorare a salariilor, a gresit anuntand reducerea concediului pentru cresterea copilului. Nu in reducerea perioadei concediului pentru cresterea copilului sta secretul performantei economice de la anul.

21 noiembrie 2010


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!