Comunicat de presa

Angajamentul Ralucai Turcan pentru un nou parc in Sibiu - urmarit pas cu pas

35 de arbori (molid si stejar rosu) au fost plantati sambata in Sibiu de catre deputata Raluca Turcan impreuna cu mai multi membri ai organizatiei PDL Sibiu. Actiunea de plantare s-a desfasurat in cartierul Vasile Aaron, pe locul de joaca din spatele Bazei Hipice, fiind urmata si de ecologizarea zonei.

Deputata PDL Raluca Turcan considera evenimentul de astazi un nou pas spre crearea unui parc pentru sibienii din zona estica a oraşului. “Cu doi ani în urmă, m-am angajat in fata sibienilor din colegiul 2 ca vor avea un parc in actualul mandat parlamentar. Ma voi tine de aceasta promisiune. Parcul va fi complet amenajat anul viitor si tin sa subliniez ca amenajarea se va face din fonduri private. Am avut discutii concrete cu oameni care sprijina acest proiect si banii vor fi alocati incepand din primavara. E un proiect de suflet pentru mine, fiindcă stiu dorinta sibienilor din Vasile Aaron de a avea un nou parc”.

Deputata de Sibiu a adaugat ca actiunile legate de protectia mediului sunt binevenite in special in marile orase si ca ele devin un criteriu din ce in ce mai important in judecarea implicarii comunitare a oamenilor politici. “Sibiul, ca si celelalte mari orase ale Romaniei, are nevoie de mai mult verde. Orasul s-a dezvoltat industrial si urbanistic, iar grija pentru mediu trebuie sa tina pasul cu aceasta dezvoltare. Pe de altă parte, ecologia e o dimensiune din ce in ce mai importanta de implicare comunitara a omului politic”.

Unul dintre tinerii membri PDL care a participat la plantarea arborilor a spus ca actiunea a fost foarte bine primita de sibienii prezenti, care au afirmat ca si cartiere precum Vasile Aaron sau Terezian ar trebui sa se bucure de o atentie asemanatoare celei de care se bucura centrul istoric al Sibiului.

Actiunea de astazi face parte din proiectul „Ofensiva Verde pentru Sibiu”, lansat de Raluca Turcan in urma cu doi ani de zile. In aceasta perioada de timp au avut loc mai multe actiuni de ecologizare si plantare de arbori in diverse cartiere din municipiul Sibiu (Vasile Aaron, Broscarie, Lazaret, Terezian si Tiglari).

Departamentul de comunicare, PDL Sibiu                                                  
 

6 noiembrie 2010

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!