Campanie usa-la-usa in cartierul Terezian-Tiglari

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a demarat vineri, 10 octombrie, o campanie usa-la-usa in cartierul Terezian-Tiglari. Alaturi de tinerii PDL, deputatul de Sibiu a continuat strangerea de semnaturi pentru proiectul de infiintare a Oficiului pentru Protectia Drepturilor Pacientilor, precum si pentru introducerea Parlamentului unicameral.

„Vorbim, pe de o parte, de un proiect care protejeaza pacientii. E o realitate ca anumite greseli sau neglijente din sistemul sanitar sau din spitale se produc sau raman nereparate pentru ca pacientii nu au cui se adresa sau pentru ca nu au energia de a se lupta cu sistemul sanitar. Aici va interveni OPDP, care va avea rol de informare, dar si rolul de a susţine demersurile pacientilor", le-a spus sibienilor Raluca Turcan.
 
Deputatul PDL a continuat, spunand ca “PDL crede ca un Parlament unicameral este mai eficient si mai potrivit pentru Romani. Si la fel cred majoritatea sibienilor cu care am discutat pe acest subiect. Oamenii vor parlamentari mai responsabili, legi care se fac mai repede si cheltuieli mai mici din bugetul de stat pentru diverse institutii publice”.

Octombrie 2008


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!