Comunicat de presa

Deputatul Raluca Turcan a oferit vineri, 1 octombrie o masa calda unui numar de 30 de persoane, varstnici si copii, la cantina sociala a Bisericii Nasterea Domnului, aflata pe strada Constitutiei. Acest gest face parte din programul lansat de Raluca Turcan in luna iulie si intitulat Solidaritate in fata crizei. Este un proiect personal al deputatului si presupune sprijinirea cu alimente a unui numar de 10 familii de pensionari si oferirea unei mese calde lunare pentru 30 de persoane nevoiase.

Chiar daca de aceasta data Raluca Turcan nu a putut fi prezenta la eveniment, le-a transmis celor de varsta a treia, prin intermediul colegelor din organizaţia judeteana PDL Sibiu, mesajul ei de „La Multi Ani, multa sanatate si ganduri bune cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice”.

 Cei prezenti au multumit la randul lor si i-au urat multa sanatate Ralucai Turcan.


Departementul de comunicare PDL Sibiu

 

1 octombrie 2010


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!