Comunicat de presa

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan a fost alaturi, la inceput de an scolar, de elevii clasei I de la Scoala Generala cu clasele I – VIII nr. 23 din cartierul Tiglari.

Toti copiii clasei I au primit din partea Ralucai Turcan ghiozdane si rechizite scolare. De asemenea Raluca Turcan le-a transims celor mici un mesaj de bun venit la scoala „Dragi copii, sa fiti cuminti, sa invatati bine si sa ascultati de parinti si de doamna invatatoare”, acesta a fost indemnul deputatului adresat boboceilor.

Ca in fiecare inceput de an scolar Raluca Turcan a fost alaturi si de Denisa Schromm, o fetita aflata in grija unei doamne asistent maternal. Anul acesta Denisa este in clasa a III-a si s-a bucurat de sprijinul Ralucai Turcan, atat pe intreg parcursul anilor de scoala cat si in alte momente importante din viata ei. Raluca Turcan i-a oferit daruri cu ocazia noului început de an scolar.

Departamentul de comunicare, PDL Sibiu

Septembrie 2010


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!