Comunicat de presa

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan a fost alaturi, la inceput de an scolar, de elevii clasei I de la Scoala Generala cu clasele I – VIII nr. 23 din cartierul Tiglari.

Toti copiii clasei I au primit din partea Ralucai Turcan ghiozdane si rechizite scolare. De asemenea Raluca Turcan le-a transims celor mici un mesaj de bun venit la scoala „Dragi copii, sa fiti cuminti, sa invatati bine si sa ascultati de parinti si de doamna invatatoare”, acesta a fost indemnul deputatului adresat boboceilor.

Ca in fiecare inceput de an scolar Raluca Turcan a fost alaturi si de Denisa Schromm, o fetita aflata in grija unei doamne asistent maternal. Anul acesta Denisa este in clasa a III-a si s-a bucurat de sprijinul Ralucai Turcan, atat pe intreg parcursul anilor de scoala cat si in alte momente importante din viata ei. Raluca Turcan i-a oferit daruri cu ocazia noului început de an scolar.

Departamentul de comunicare, PDL Sibiu

Septembrie 2010


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...