Comunicat de presa

PDL Sibiu acorda sprijin zonelor afectate de inundatii din Moldova

Organizatia Judeteana a Partidului Democrat Liberal Sibiu, in colaborare cu Prefectura Sibiu si cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu, a inceput sa colecteze ajutoare pentru sinistratii din zona Moldovei. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa organizata luni la Sibiu de deputatul PDL Raluca Turcan.

Mai multi membri ai PDL Sibiu au donat deja alimente, haine si obiecte de mobilier, care vor fi trimise celor aflati in nevoie.

PDL Sibiu pune la dispozitie o masina care va prelua ajutoarele aduse de toti sibienii si le va transporta in locurile afectate de inundatii.

Cei care doresc sa ajute in continuare pot merge la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, situat pe strada Vasile Cirlova nr. 16-22.


Biroul de Presa al PDL Sibiu
 

2010


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!