Comunicat de presa

        Raluca Turcan a lansat un program de ajutorare  a varstnicilor cu venituri reduse din Sibiu

Raluca Turcan, deputat de Sibiu si vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, a inceput astazi un program social prin care ofera lunar 10 pachete cu ajutoare unor familii de pensionari cu posibilitati materiale mai reduse din municipiul Sibiu.

 In cursul zilei de luni, 5 iulie 2010, Raluca Turcan a vizitat personal doua astfel de familii, care locuiesc in cartierul Gusterita.

Deputatul PDL a adus fiecarei familii cate un pachet constand in zahar, faina, ulei, paine, orez, lapte, carne si fructe. Varstnicii au multumit pentru ajutorul acordat, iar Raluca Turcan a spus ca acest ajutor reprezinta contributia ei la cosul lunar de consum al acestor familii. “Suntem intr-o perioada dificila, preturile au crescut si am decis sa fac acest gest in primul rand ca un indemn la solidaritate. Sunt multi oameni care au nevoie de sprijin, iar statul nu poate acoperi in totalitate nevoile sociale. E nevoie si de acte de caritate private, e nevoie ca cei care au posibilitati sa-si ajute semenii care o duc mai greu”, a declarat Raluca Turcan la sfarsitul vizitelor.

 In cursul zilelor de luni si marti, colaboratorii Ralucai Turcan de la cabinetul parlamentar vor realiza distributia ajutoarelor si catre celelalte opt familii identificate.

Actiunea de astazi se va repeta la fiecare inceput de luna, pana la sfarsitul anului.

Biroul de Presa al PDL Sibiu

Iulie 2010


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!