Raluca Turcan s-a aflat in cartierul Broscarie

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan s-a aflat vineri, 3 octombrie, printre locuitorii cartierului Broscarie. Alaturi de tinerii PDL, deputatul de Sibiu a strans semnaturi pentru Proiectul de Infiintare a Oficului pentru Protectia Drepturilor Pacientilor, precum si pentru Parlamentul unicameral. In acelasi timp, Raluca Turcan a discutat cu sibienii din cartier si si-a notat problemele cu care se confrunta: „Din pacate, niciun bloc din Sibiu nu a intrat in programul de reabilitare termica finantat de stat, in parteneriat cu primaria si cu asociatiile de proprietari. Asta e o problema a multor sibieni din Broscarie, dar si din alte cartiere. Vom sesiza problema la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, care trebuie sa lucreze in parteneriat cu administratia locala pentru a-i ajuta pe sibieni cu aceasta problema“.

Octombrie 2008


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!