Declaratii de presa

Consider ca rezultatul alegerilor prezidentiale din 6 decembrie 2009 este o victorie a democratiei romanesti, a lui Traian Basescu si a Partidului Democrat Liberal. Acest vot confirma maturitatea corpului electoral care a stiut sa aleaga intre cei doi candidati si proiectele pe care ei le intruchipau, optand pentru Traian Basescu - candidatul care a avut pe agenda reforma statului, iesirea din criza economica si stabilitatea tarii.

Cred ca victoria presedintelui Traian Basescu arata un lucru limpede: in alegeri este important cati cetateni te sustin, nu cate partide sau cati oameni politici ai in spate. Cred ca realegerea presedintelui Traian Basescu reprezinta mandatul cetatenilor pentru continuarea reformei statului (prin eficientizarea functionarii aparatului de stat, prin introducerea Parlamentului unicameral si reducerea numarului de parlamentari), dar si pentru formarea rapida a unui guvern stabil, capabil sa lupte pentru iesirea din criza economica.

Trebuie sa remarc de asemenea faptul ca Sibiul este unul dintre judetele in care presedintele Traian Basescu a obtinut unul dintre cele mai mari procente din tara (peste 61% în judet si peste 57% in municipiul resedinta de judet). Constat ca sibienii, in majoritatea lor, au respins candidatul Mircea Geoana si in locul proiectului Johannis au preferat proiectele lui Traian Basescu.

Sibienii au considerat ca proiectul potrivit pentru Romania este proiectul Traian Basescu.

              7 decembrie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!