Declaratii conferinta de presa

Duminica avem de ales intre cel care doreste reformarea clasei politice si cei care, in bloc, se opun; intre Traian Basescu si o grupare care, desi are mai multe capete, are un trunchi comun: stagnarea si aranjamentele de culise.

Referendumul din 22 noiembrie ne-a aratat ca romanii vor un Parlament unicameral, cu 300 de parlamentari. Cel care a lansat acest proiect este presedintele Basescu si el este singurul care-l poate apara. Cu Mircea Geoana la Cotroceni, referendumul va fi ignorat, iar vointa oamenilor va fi egala cu zero. Pentru Mircea Geoana va conta doar vointa celor din spatele sau, nu vointa romanilor.

Diferenta fundamentala dintre cei doi candidati asta este: Traian Basescu e candidatul romanilor, in timp ce Mircea Geoana e candidatul clasei politice din Romania. De aceea si agendele lor sunt marcant diferite: unul vrea reformarea clasei politice, celalalt vrea conservarea privilegiilor clasei politice.
Eu sunt convinsa ca electoratul presedintelui Traian Basescu vede acum clar ca Mircea Geoana nu are nici un program electoral, ca singurul program electoral este Jos Basescu. Si nici macar nu-i apartine lui M. Geoana, ci celor din spatele lui. Si sunt convinsa ca electoratul vede loviturile sub centura care i se dau lui Traian Basescu, in timp ce Mircea Geoana este prezentat precum ingerii din ceruri, pur si luminos.

Ii rog pe sibieni sa vada omul din spatele fiecarui candidat – iar in cazul lui Mircea Geoana sa vada si oamenii care il sustin, direct sau indirect, si care fac treburile murdare impotriva lui Traian Băsescu.

Pe de altă parte, condamn ferm modul in care Mircea Geoana si PSD au incercat sa acapareze Ziua Nationala a Romaniei printr-o manifestare pur electorala, precum si prin mascarada anticomunista pe care au jucat-o - dintre toate locurile posibile - tocmai la Timisoara.
Mircea Geoana, cel care vrea sa fie presedintele tuturor romanilor, a dovedit din pacate lipsa de respect fata de 1 decembrie, folosind aceasta zi simbolica pentru romani doar in scopul de a-si ajuta propria candidatura prezidentiala.

Fac un apel la toti sibienii sa nu se lase inselati de candidatul Mircea Geoana. El ramane acelasi politician superficial si cu convingeri variabile, dispus sa faca si sa spuna orice pentru a lua niste voturi in plus. Va lua ceva voturi, dar nu-i vor ajunge pentru a fi presedintele Romaniei. Eu cred ca pe 6 decembrie 2009 romanii il vor alege presedinte, din nou, pe Traian Basescu.

De asemenea, as vrea sa fac un apel catre electoratul liberal din judetul Sibiu: aveti in turul 2 un candidat de centru-dreapta si un candidat de centru-stanga. Votati candidatul care va reprezinta cel mai bine interesele, candidatul care a introdus si a sustinut cota unica, care a condamnat comunismul si care a adus bazele americane in Romania. Ganditi liber, votati liber.
Un singur lucru ii mai rog pe sibieni: duminica, la vot, cand au buletinul de vot si stampila in mana, sa voteze un om, nu o masca. Un om cu toate calitatile si defectele lui, si nu o masca, ce poate fi oricum, numai autentica nu.

4 decembrie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!