Comunicat de presa

Consider ca atitudinea presedintelui director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, reprezinta un abuz in serviciu prin faptul ca sub conducerea si prin directa sa implicare, la TVR se ingradesc drepturile candidatilor la presedintia Romaniei.

Sub mandatul sau, serviciul public de televiziune a revenit la cenzura de tip comunist promovata sub regimul condus de Adrian Nastase si Ion Iliescu.

Domnul Alexandru Sassu a dovedit clar, in finalul acestei campanii electorale, ca principala lui grija nu este satisfacerea intereselor cetatenilor care platesc taxa radio-TV, ci aceea de a satisface interesele PSD si ale candidatului Mircea Geoana.

O instituţie precum TVR, care este datoare 100% sa servească interesul public, a fost pusa de dl. Alexandru Sassu la dispozitia PSD, ignorandu-se pozitia celorlalte partide parlamentare si intelegeri anterioare acceptate in mod formal chiar de PSD. Dl. Sassu a raspuns astfel unei comenzi politice, transformand Televiziunea Publica in TV PSD.

Imediat  ce  Parlamentul isi va relua activitatea voi solicita in Comisiile pentru Cultura, Arta si Mijloace de Informare in Masa din cele doua Camere ale Parlamentului  constituirea unei  comisii de ancheta privind modul in care Televiziunea Publica a respectat legislatia in domeniul audiovizual si legislaţia care reglementeaza dreptul la libera exprimare al candidatilor la functia de presedinte al Romaniei.

19 noiembrie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!