Comunicat de presa

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan si presedintele Organizatiei PD-L Sibiu, senatorul Ion Ariton au organizat duminica, 8 noiembrie 2009, o masa festiva cu ocazia Sfintilor Arhangheli  Mihail si Gavril. Evenimentul a avut loc la un restaurant din Sibiu si au fost invitate peste o suta de persoane care isi sarbatoreau ziua onomastica.

Raluca Turcan impreuna cu Ion Ariton le-au urat sarbatoritilor traditionalul „La Multi Ani!” insotit de urari de sanatate si multe bucurii. Evenimetul a fost o buna ocazie pentru cei doi parlamentari PD-L de Sibiu de a avea discutii directe si deschise cu cei prezenti, despre problemele cu care acestia se confrunta, despre situatia politica si economica actuala, dar si despre vizita presedintelui Traian Basescu la Sibiu, care va avea loc  pe 15 noiembrie, in Piata Mare.

Raluca Turcan le-a oferit sarbatoritilor flori si cutii cu bomboane de ciocolata.

                              

                                                                Departamentul de comunicare, PDL Sibiu

10 noiembrie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!