Comunicat de presa

Comunicat de presa

Deputatul de Sibiu Raluca Turcan a organizat vineri, 2 octombrie, ora 13.00, o masa festiva cu ocazia „Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice”. Evenimentul a avut loc la un restaurant din Sibiu si s-a bucurat de participarea a aproximativ 60 de persoane de varsta a treia.

„Mi-am dorit mult sa petrecem un moment de bucurie, de voie buna, la inceputul lunii octombrie. Suntem aici o familie mare, diversa, cu multi dintre dumneavoastra m-am intalnit fie in audiente, fie la Partidul Democrat Liberal, fie la biserica, fie in cartierele sibiene. Si vreau sa fim impreuna nu doar in campaniile electorale (atunci cand poate un om politic ar avea nevoie de sustinere), ci si in afara lor. Vreau sa fim oameni inainte de toate si vreau sa ma intalnesc constant cu dvs. si cu alti sibieni, fiindca doar asa pot intelege in mod real problemele pe care le aveti. Aceste probleme se afla mai greu din ziare sau de la televizor, contactul direct fiind cel mai folositor. Doar vorbind direct cu oameni obisnuiti se pot afla cazuri concrete, situatii in care institutiile nu functioneaza suficient de bine sau in care legile trebuie schimbate, imbunatatite”, a declarat Raluca Turcan.

Invitatii s-au bucurat si de un spectacol folcloric, iar la plecare doamnele au primit flori din partea deputatului Raluca Turcan.                                             Departamentul de comunicare, PDL Sibiu

4 octombrie 2009
 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!