Comunicat de presa

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan a participat, luni, 14.09 a.c. la festivitatea de deschidere a noului an scolar, la Scoala cu clasele I – VIII, nr. 11, precum si la Liceul de Industrie Alimentara Terezianum.

Raluca Turcan le-a oferit elevilor care au pasit pentru prima oara in clasa I, ghiozdane, carti de povesti si rechizite scolare. De asemenea, deputatul Raluca Turcan le-a urat celor prezenţi un nou an scolar cu rezultate foarte bune la invatatura. „M-am bucurat ca am fost invitata la deschiderea de an scolar, intotdeauna am participat intr-o forma sau alta cand se deschid portile scolilor, fie in calitate de elev, fie in calitate de invitat, fie in calitate de deputat. Iubesc sa fiu aproape de elevi la inceput de an scolar pentru ca nimic nu se poate compara cu bucuria si nerabdarea pe care o citesti in ochii lor in aceasta zi minunata. Sunt om in primul rand si, daca pot sa aduc o bucurie boboceilor iau daca pot sa aduc sprijin institutiilor de invatamant, o voi face intotdeauna cu placere, indiferent cat de acide sunt declaratiile referitoare la oamenii politici. Prima mea responsabilitate nu este nici fata de Guvern, nici fata de partid, ci fata de cei care m-au ales, intotdeauna voi prelua solicitarile lor si le voi duce institutiilor responsabile si voi incerca sa ii ajut”, a declarat Raluca Turcan.  

Raluca Turcan a vizitat-o si pe Denisa Schromm, o fetita aflata in grija unei asistente maternale, alaturi de care deputatul a fost prezenta in momente importante din viata ei. Raluca Turcan i-a oferit acesteia daruri cu ocazia inceperii noului an scolar.


                                             Departamentul de comunicare, PDL Sibiu

14 septembrie 2009
 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!