Comunicat de presa

Linia ferata Sibiu – Copsa Mica ramane in functiune,  iar dezinformarile d-lui Cindrea fac rau judetului Sibiu

Ii informez pe locuitorii judetului Sibiu ca vor beneficia in continuare de transportul de cale ferata pe ruta Sibiu – Copsa Mica. Mai mult, Ministerul Transporturilor are in vedere pentru anii urmatori un program de modernizare a cailor ferate din Romania, program in care vom insista sa fie prinse si liniile ferate din judetul Sibiu.

Aceste lucruri sunt confirmate printr-o adresa oficiala trimisa de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, pe care am primit-o la cabinetul meu parlamentar. Consider de aceea ca sibienii – atat cei care calatoresc pe ruta Sibiu – Copsa Mica, cat si membrii sindicatului CFR Sibiu – nu au niciun motiv de ingrijorare. Trenurile vor circula in continuare, facand posibila legatura de cale ferata intre cele mai mari localitati din judet – municipiile Sibiu si Medias.

Consider in acest context ca acuzatiile domnului Cindrea (liderul PSD Sibiu) legate de inchiderea caii ferate au dezinformat grav sibienii si au starnit neliniste nejustificata. S-a dovedit ca domnul Cindrea acuza fara sa se informeze si ca este un fals aparator al Sibiului. Este evident ca interesele sibienilor se apara cel mai bine dezvoltand o relatie apropiata, de parteneriat si incredere, cu Guvernul Romaniei. Aceasta este abordarea parlamentarilor PDL din judetul Sibiu si sunt convinsa ca ea va da rezultate.

Ii atrag atentia domnului Cindrea ca atitudinea lui ostila la adresa Guvernului face rau judetului Sibiu si ii cer sa se abtină in viitor de la acuzatii si critici fara temei.
 

19 iunie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!