Comunicat de presa

Lada de zestre

Duminica, 31 mai 2009,  am participart la manifestarea artistica Lada de Zestre, aflata la cea de-a douasprezecea editie a ZIilelor Scolii Populare de Arte si Meserii lie Micu Sibiu.

Anul acesta Lada de Zestre a poposit la Brateiu, unde va ramane pe toata perioada intregului an. In cadrul evenimentului au avut loc spectacole folclorice cu cei mai buni elevi de la sectia de arte tradiţionale a scolii, cursantii claselor de jocuri populare din localitatile: Brateiu, Apoldul de Jos, Mosna. Vernisarea expoziţiei de arte traditionale (cu vanzare) realizata de cursanti din localitatile Micasasa, Sorostin, Armeni, Gura Raului, Malancrav si Rosia-Daia.


De asemenea, am stat de vorbă cu maiestrii artei populare si am cumparat mai multe obiecte traditionale romanesti. 
 

1 iunie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...