Ziua Internationala a Pensionarilor si a Varstei a Treia

Pe 30 septembrie 2008, Partidul Democrat Liberal a marcat Ziua Pensionarilor si a Varstei a Treia (traditional sarbatorita la 1 octombrie, in fiecare an) printr-o manifestare la Palatul Parlamentului din Capitala.

Luand cuvantul alaturi de lideri ai PD-L precum Theodor Stolojan, Adriean Videanu sau Vasile Blaga, Raluca Turcan a subliniat respectul pe care PDL il datoreaza pensionarilor, precum si promisiunea Partidului Democrat Liberal de a guverna pentru pensionari: “"Nu e admisibil ca pensionarii sa fie lasati sa astepte, tinuti in picioare sau in frig, striviti de dispretul din privirea unui functionar care a uitat ca are parinti... PDL va introduce chiar din 2009 pensia minima garantata de 350 de lei noi. De asemenea, vom creste an de an pensia medie in Romania, astfel incat in 2012 aceasta sa ajunga la 400 de euro (aproape 1.500 lei noi). Vor fi eforturi pe care societatea le va face astfel incat si dvs., pensionarii, sa simtiti ca traiti mai bine".


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!