Comunicat de presa

Motiunea de cenzură a PNL – exerciţiu inutil si ipocrit


Parlamentul Romaniei a respins cu o majoritate categorica motiunea de cenzura depusa de PNL si UDMR. A fost, cu siguranta, cea mai prost plasata motiune de cenzura post-decembrista.

Deprimat si debusolat in opozitie, PNL a vrut sa arate, probabil pentru ca suntem in eurocampanie electorala, ca e un partid activ si puternic. A reusit sa arate ca e doar jalnic si ipocrit, incercand sa faca uitata catastrofa guvernarii Tariceanu cu zgomotul de fond al unei motiuni de cenzura.


Aceasta motiune a avut doua pacate mari: a aparat ceea ce-i imposibil de aparat si a scuzat ceea ce-i imposibil de scuzat. Cum se pot apara “performantele” guvernului Tariceanu, cand acesta a lasat un deficit uriaş, ale carui consecinte dramatice se vad azi şi pentru care suntem în atenţia Uniunii Europene? Cum se poate scuza lipsa de prevedere bugetara in fata unei crize care n-avea cum sa fie un secret pentru fostii guvernanti, cei care aveau toate datele macroeconomice la indemana? Nu a existat guvern in istoria post-decembrista a Romaniei care sa fi dat dovada de atata iresponsabilitate bugetara precum guvernul Tariceanu.


Guvernul Tariceanu ne-a mintit saptamani in sir ca economia duduie, cand ea de fapt abia isi tragea sufletul. In 2008, PNL a guvernat cu pistolul la tampla economiei, silind-o sa suporte dezechilibre distrugatoare. Iar pentru aceasta nu am auzit niciodata pana acum cuvantul asumare. In ciuda acestui lucru, romanii isi vor aminti mult timp de acum inainte de ceea ce e numita deja “rusinoasa guvernare Tariceanu”.

14 mai 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!