Anunt de presa

Anunt de presa

Deputatul Raluca Turcan va participa  astazi  la emisiunea “Dansez pentru tine” , difuzata de Pro TV, de la ora 20.30.

Raluca Turcan va dansa vals  alaturi de un  dansator profesionist pentru a o ajuta pe micuta Alexandra Giurgiu din Sibiu. Alexandra are 12 ani si locuieste intr-o camera plina cu diplomele si medaliile castigate la competitiile de dans sportiv la care a participat.

Talentul Alexandrei si a partenerului ei de dans, Dragos Agarbiceanu, i-a convins pe cei din Baletul de la emisiunea “Dansez pentru tine” sa ii pastreze in echipa lor. Mai mult decat atat, micuta Alexandra a trecut de curand la clasa C, o clasa superioara de dans sportiv la care putini copii ajung la varsta de 12 ani. Insa parintii nu isi mai pot permite sa o intretina pe Alexandra: tatal  este mecanic de locomotiva, iar mama este somera.

De asemenea, Raluca Turcan va participa sambata, 11 aprilie 2009, la emisiunea “Ne vedem la TVR” care se va difuza intre orele 15.00-17.20. In cadrul acestei emisiuni se va organiza un teledon al carui scop este strangerea de fonduri pentru utilarea  sectiei de chirurgie cardio-pediatrica de la spitalul Marie Curie.

  Aprilie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!