Deschiderea noului an scolar la Sibiu

Deputatul de Sibiu Raluca Turcan a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar in  doua scoli generale (scolile generale nr. 12 şi 13) si un liceu (Liceul de Industrie Alimentara Terezianum).

Cu aceasta ocazie, Raluca Turcan a oferit ghiozdane si rechizite elevilor de clasa I, urandu-le sa invete bine si sa-si asculte invatatoarele.
 
De asemenea, in cuvantul sau de la Liceul Industrial Alimentar, deputatul de Sibiu a spus: "Este al patrulea an consecutiv in care vin la deschiderea anului scolar la Sibiu. Si vin aici pentru ca imi sunteti foarte dragi. Imi doresc ca – dupa ce terminati scoala – sa va faceti un rost in viata, o familie si viitorul asa cum vi-l doriti. Acordati importanta educatiei si studiului! Acumulati cat mai mult acum, mai ales ca aveti de la cine! In ceea ce va priveste pe dumneavoastra, profesorii, nu trebuie sa mai fiti in situatia ingrata de a cere bani de la parinti pentru repararea scolilor sau pentru nevoile scolare ale copiilor. Trebuie sa fiti respectati pentru profesia pe care o aveti, iar recompensarea trebuie sa se faca prin performanta si rezultate individuale".

Septembrie 2008


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Fink Completing Study Materials Testimonials From The Web For You To Document
16 Noiembrie 2017

Is It Wrong Pay For A Custom Essay For Essay Writing Help?

doapaper writing service

I hope I'm not the first to inform you that if you have a business, you must have a blog, or much less a place ...