Comunicat de presa


Raluca Turcan a participat, vineri, 6.03.2009 la un eveniment impreuna cu copiii de la Fundatia Edelweiss, prin care a oferit, femeilor din Sibiu, flori, felicitari si pliante despre cancerul de san si cancerul de col uterin. Raluca Turcan a stat de vorba cu sibiencele si le-a explicat cat de important este sa-si faca analizele periodice, deoarece, depistate la timp, cancerul mamar si cancerul de col uterin pot fi stopate.


Raluca Turcan a declarat ca s-a implicat in aceasta campanie alaturi de copii, pentru ca cei mai afectati sunt copiii care traiesc drama mamelor bolnave de cancer. “Copiii pot sensibiliza cel mai bine o mama pentru ca acesta sa aiba grija de sanatatea ei si de fericirea copilului ei. O femeie trebuie sa-si faca analizele periodice pentru ca in felul acesta poate depista si preveni din timp o boala neiertatoare. Mi-e greu sa-mi imaginez ce simte un copil care-si vede mama bolnava, de o boala grea, necrutatoare daca nu e depistata la timp. Fiecare dintre noi putem spune ca nu o sa ni se întample niciodata. Poate aparea acolo unde nu te astepti si e pacat sa se ajunga in situatia de a spune ca e prea tarziu”, a declarat Raluca Turcan.


6 martie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...