Comunicat de presa


Raluca Turcan a participat, vineri, 6.03.2009 la un eveniment impreuna cu copiii de la Fundatia Edelweiss, prin care a oferit, femeilor din Sibiu, flori, felicitari si pliante despre cancerul de san si cancerul de col uterin. Raluca Turcan a stat de vorba cu sibiencele si le-a explicat cat de important este sa-si faca analizele periodice, deoarece, depistate la timp, cancerul mamar si cancerul de col uterin pot fi stopate.


Raluca Turcan a declarat ca s-a implicat in aceasta campanie alaturi de copii, pentru ca cei mai afectati sunt copiii care traiesc drama mamelor bolnave de cancer. “Copiii pot sensibiliza cel mai bine o mama pentru ca acesta sa aiba grija de sanatatea ei si de fericirea copilului ei. O femeie trebuie sa-si faca analizele periodice pentru ca in felul acesta poate depista si preveni din timp o boala neiertatoare. Mi-e greu sa-mi imaginez ce simte un copil care-si vede mama bolnava, de o boala grea, necrutatoare daca nu e depistata la timp. Fiecare dintre noi putem spune ca nu o sa ni se întample niciodata. Poate aparea acolo unde nu te astepti si e pacat sa se ajunga in situatia de a spune ca e prea tarziu”, a declarat Raluca Turcan.


6 martie 2009


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!