Anunt de presa

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan va oferi flori, vineri 6.03.2009, de la ora 11.00 doamnelor care au grija de copiii de la Centrul de Plasament Gulliver, de pe strada Hegel nr. 14, precum si doamnelor si domnisoarelor care lucreaza la Biblioteca Judeteana Astra, de la ora 11.30.


Raluca Turcan impreuna cu copiii de la Fundatia Edelweiss vor oferi felicitari si pliante informationale despre cancerul de san si cancerul de col uterin, vineri, de la ora 15.00, pe Bulevardul Nicolae Balcescu, doamnelor care se vor afla in trecere. De asemenea, Raluca Turcan va sta de vorba cu acestea si le va informa despre importanta controalelor medicale pentru prevenirea acestor afectiuni.

Departamentul de comunicare, PDL Sibiu

Martie 2009

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!