Comunicat de presa

                 Parlamentarii trebuie să aiba pensii normale, nu pensii speciale

Alaturi de colegii din Partidul Democrat Liberal, am initiat o lege de anulare a pensiei de parlamentar.


Este vorba de o promisiune de campanie a PDL, conform careia ne-am angajat sa introducem egalitatea de tratament a tuturor cetatenilor in aceasta privinta, iar pensiile speciale de parlamentar sa dispara.


Legea pe care o propunem modifica Statutul deputatilor si senatorilor, in asa fel incat parlamentarii sa beneficieze de pensii in acelasi regim ca si toti ceilalti bugetari, fara niciun fel de exceptie. De asemenea, calculul acestei pensii obisnuite se va face avand in vedere doar indemnizatia de parlamentar (similara unui salariu), fara niciun fel de sporuri.


Sper ca aceasta lege va ajunge cat mai curand la vot si sunt convinsa ca partenerii de coalitie din PSD vor fi de acord cu acest demers.


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!