Comunicat de presa

Bugetul de stat pentru 2009  inseamna un prim pas in onorarea programului meu pentru colegiul 2 de deputati din municipiul Sibiu. Proiectul de buget care se dezbate in aceste zile in Parlament prevede fonduri pentru scolile si bisericile sibiene, doua dintre prioritatile pe care le-am anuntat in toamna trecuta.


Astfel, am propus si au fost acceptate doua amendamente la buget prin care se vor aloca 280.000 lei (aproximativ 65.000 euro) pentru proiecte educationale si religioase in Sibiu. Acesti bani vor fi folositi pentru lucrarile de extindere la Scoala Generala nr. 13 din municipiu, respectiv pentru finalizarea constructiei Bisericii Sfantul Mare Mucenic Pantelimon si Acoperamantul Maicii Domnului, situata pe strada Lunga (200.000 lei noi).


Mentionez ca este vorba de primele sume necesare acestor proiecte. Voi face demersuri pentru finantari suplimentare, astfel incat aceste obiective (alaturi de altele asemanatoare) sa fie finalizate conform angajamentelor electorale pe care mi le-am asumat.


Ii asigur pe sibieni ca voi urmari indeaproape modul in care se desfasoara lucrarile de constructie pe baza acestor fonduri, iar banii dati vor fi cheltuiti cu folos.


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!