Campania de ajutoare a sinistratilor din Bucovina

In luna august 2008, deputatul de Sibiu Raluca Turcan s-a implicat  in actiunea de strangere de donatii pentru sinistratii din comuna Putna, judetul Suceava. In urma campaniei, s-au strans 28 de tone de materiale de constructi donate de oameni de afaceri din Sibiu. Raluca Turcan a ajutat în acest fel la construirea a doua case din aceasta comuna.

O acţiune similara a fost organizatata si in 2005, cand Raluca Turcan i-a ajutat pe sinistratii din orasul Comanesti, judetul Bacau, cu aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, precum si cu suma de 100 de milioane de lei vechi.


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Purchase The Best Cell Monitoring Tracker Phonyspy
25 Martie 2018

Is It Possible To Keep track of Cell Text Messages at Service

Sure, you can spy on sms messages on-line, despite the fact you may have to battle your conscience to get it done. One can find programs around (the single ...