Campania de ajutoare a sinistratilor din Bucovina

In luna august 2008, deputatul de Sibiu Raluca Turcan s-a implicat  in actiunea de strangere de donatii pentru sinistratii din comuna Putna, judetul Suceava. In urma campaniei, s-au strans 28 de tone de materiale de constructi donate de oameni de afaceri din Sibiu. Raluca Turcan a ajutat în acest fel la construirea a doua case din aceasta comuna.

O acţiune similara a fost organizatata si in 2005, cand Raluca Turcan i-a ajutat pe sinistratii din orasul Comanesti, judetul Bacau, cu aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, precum si cu suma de 100 de milioane de lei vechi.


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...