Anunt de presa

 

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan va merge in vizita cu daruri la Denisa Schromm, vineri, 9.01.ac., de la ora 13.00. Raluca Turcan a fost alaturi de Denisa in mai multe momente importante din viata ei: inceperea primului an scolar, ziua de nastere si la alte evenimente frumoase, de cand aceasta se afla in ingrijirea doamnei Rodica Badiu, din Sibiu, de pe strada Doinei nr. 1 A, asistent maternal.
De asemenea, Raluca Turcan le va face o surpriza, de la ora 14.00, si copiilor de la Centrul de Plasament Gulliver din Sibiu, de pe strada Hegel nr. 14. Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan le-a pregatit celor mici o multime de cadouri pentru ca acestia sa inceapa noul an cu zambetul pe buze.
 
Departamentul de comunicare, PDL Sibiu
 
Ianuarie 2009

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...