Anunt de presa

 

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan va merge in vizita cu daruri la Denisa Schromm, vineri, 9.01.ac., de la ora 13.00. Raluca Turcan a fost alaturi de Denisa in mai multe momente importante din viata ei: inceperea primului an scolar, ziua de nastere si la alte evenimente frumoase, de cand aceasta se afla in ingrijirea doamnei Rodica Badiu, din Sibiu, de pe strada Doinei nr. 1 A, asistent maternal.
De asemenea, Raluca Turcan le va face o surpriza, de la ora 14.00, si copiilor de la Centrul de Plasament Gulliver din Sibiu, de pe strada Hegel nr. 14. Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan le-a pregatit celor mici o multime de cadouri pentru ca acestia sa inceapa noul an cu zambetul pe buze.
 
Departamentul de comunicare, PDL Sibiu
 
Ianuarie 2009

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!