Comunicat de presa

 

Mi-am realizat campania electorala exclusiv prin prezentarea proiectelor mele, a solutiilor pentru problemele sibienilor din colegiul 2. Sunt 5 lucruri de baza pe care le voi urmari cu seriozitate (cu indaratnicie chiar) in urmatorul mandat de parlamentar. Primul si cel mai important proiect este legat de construirea unei crese si a unei gradinite in fiecare mare cartier din colegiul 2 al Sibiului. Al doilea proiect este sustinerea construirii unui nou spital judetean in Sibiu. Al treilea proiect vizeaza sprijin pentru finalizarea centurii ocolitoare a municipiului. Al patrulea proiect inseamna alocare de fonduri pentru constructia de asezaminte sociale pe langa bisericile sibiene. Iar al cincilea mare proiect ii vizeaza pe pensionarii sibieni, pentru care voi sustine marirea pensiilor si infiintarea de servicii de asistenta la domiciliu.
 
Cu aceste 5 proiecte mari – si cu alte cateva proiecte (renovarea scolilor si crearea de noi parcuri in Sibiu, ca sa le mentionez pe acestea) – vin in fata sibienilor si ii rog sa ne acorde votul. Ii rog de asemenea pe sibienii din tot judetul sa voteze candidatii PDL, oriunde ar candida ei. Colegii nostri sunt cei mai potriviti pentru a-i reprezenta pe sibieni in Parlament, iar un vot pentru ei inseamna in acelasi timp un vot pentru Theodor Stolojan ca viitor prim-ministru al Romaniei.
 
In al doilea rand, doresc sa le transmit tuturor sibienilor sa vina la vot. Ma adresez cu precadere celor din orasele judetului si in special din municipiul Sibiu. In aceasta luna de campanie, m-am intalnit si am dat mana cu sute si cu mii de sibieni. Am ascultat problemele lor si voi face tot ce pot ca sa-i ajut, ca sa le rezolvam impreuna.
 
Am dus o campanie pozitiva, o campanie curata. Am acordat sibienilor respectul cuvenit si ii consider pe sibieni oameni seriosi si cu judecata cumpatata. Le cer de aceea sa dea un sfert de ora din timpul lor si sa vina la vot pe duminica, pe 30 noiembrie. Ii asigur ca au pentru ce vota si ii asigur ca promisiunile mele vor incepe sa fie onorate din prima zi de a noului mandat de deputat. 

 

Iar la final, am un mesaj special pentru electoratul cu optiuni de dreapta. 

 

Dragi sibieni care credeți in valori de dreapta, pe 30 noiembrie exista un singur partid care poate invinge PSD-ul. Acest partid este Partidul Democrat Liberal.
 
Acum 4 ani de zile, votul vostru a fost decisiv pentru victoria dreptei in alegeri si pentru inlaturarea PSD de la putere. Astazi, votul vostru e la fel de important ca acum 4 ani de zile.
 
Ii chem pe toti sibieni care doresc victoria dreptei sa vina la vot si sa voteze PDL. Ii chem pe toti sibieni sa dea un vot util, sa dea votul castigator pentru cel mai mare partid de centru-dreapta din Romania.
 
Raluca Turcan
 
27 noiembrie 2008

 

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!