Comunicat de presa

 

Politica faptelor si a sperantei va invinge
politica scandalului si a intimidarii
 
Cu 10 zile inaintea alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, sibienii au de facut o optiune. Sibienii au de ales intre politica faptelor si a sperantei pe de-o parte si politica scandalului si a intimidarii de cealalta parte.
 
In ultimii 4 ani de zile, am fost unul dintre parlamentarii care au luptat, cu rabdare si cu perseverenta, pentru a-i sluji cat mai bine pe sibieni. Am facut lucruri se care au beneficiat sibienii, dar am contribuit si la aparitia unor legi de care au beneficiat toti romanii.
 
Candidatura mea se sprijina deci pe fapte si pe increderea pe care sibienii mi-au acordat-o ca urmare a acestor fapte.
 
In acelasi timp, candidatura mea este una a sperantei pentru sibieni. Candidez pentru ca vreau sa ajut Sibiul sa aiba mai multe gradinite si crese, sa atraga fonduri pentru reabilitarea termica a blocurilor si pentru finalizarea centurii ocolitoare a orasului. Candidez pentru ca bisericile din Sibiu sa poata dezvolta proiecte de asistenta sociala cu sprijin de la stat si pentru ca Sibiul sa aiba cat mai curand un nou spital judetean.
 
Am avut de dimineata audiente cu sibienii la cabinetul meu parlamentar. Am discutat cu oameni care incearca de ani de zile sa-si recupereze proprietatile pierdute. Am vorbit cu sibieni care au ramas fara locuri de munca si care asteapta de la stat un sprijin care nu mai vine. Am stat de vorba cu bolnavi din Sibiu pe care sistemul romanesc de sanatate i-a abandonat cu nepasare.
 
Acestea sunt problemele multor sibieni, problemele care ma preocupa si pentru care caut solutii.
 
Pe de alta parte, sunt convinsa ca tacticile de creare de scandal si de intimidare a electoratului, specifice PSD-ului, vor esua total.
 
Eu personal pot sa mai rezist la cateva zile de atacuri si defaimari, m-am confruntat cu Adrian Nastase si nu am cedat, m-am confruntat cu Tariceanu si nu am cedat. Sibienii insa nu vor accepta ca Sibiul sa fie timp de cativa ani de-acum incolo scena unor confruntari politice inutile.
 
Sunt convinsa ca, la alegerile din 30 noiembrie, politica faptelor si a sperantei va invinge politica scandalului si a intimidarii.
 
Sunt convinsa ca votul din 30 noiembrie va fi o victorie pentru sibieni – o victorie a bunului simt si a solidaritatii, o victorie a proiectelor care pot face din Sibiu un oras mai bun pentru toti sibienii.
 
Va multumesc.
 
Raluca Turcan
 
19 noiembrie 2008

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!