Baschet cu PDL in cartierul Vasile Aron

 

Vineri 14 noiembrie, dupa-amiaza, Raluca Turcan si echipa PDL Sibiu au organizat o intalnire sportiva cu sibienii din cartierul Vasile Aron.
 
Cu doua cosuri mobile de baschet amplasate pe terenul aflat in apropierea Scolii nr. 12, sibienii au fost invitati sa arunce cu mingea la cos – iar impreuna cu mingea (in mod simbolic) si pe cei 322 de suspendaci, adica parlamentarii PSD, PNL, PC si PRM care acum un an si jumatate l-au suspendat pe presedintele Romaniei Traian Basescu.
 
Pe langa placerea de a participa la un asemenea exercitiu, sibienii au putut intra si in concursul cu premii organizat de Partidul Democrat Liberal: o excursie de doua zile la Paltinis pentru premierul 1, o masa pentru doua persoane la o pizzerie pentru premiul 2 si un dictionar enciclopedic pentru premiul 3.
 
Peste 200 de oameni au fost prezenti la eveniment, dintre care mai mult de 25 si-au incercat norocul si priceperea aruncand mingea la cos. Castigatori au fost toti sibienii prezenti la eveniment, iar premiile au mers catre Dan Marginean (locul I), Mihai Dusiu (locul II) si Rares Musat (locul III).
 
Evenimentul a fost o buna ocazie pentru candidatii PDL din Sibiu – Raluca Turcan, Ion Ariton si Cornel Stirbet – de a avea discutii cu sibienii din Vasile Aron despre problemele lor, dar si despre proiectele PDL pentru Sibiu. La un ceai cald si o placinta cu mere, oferite de voluntarii PDL, intr-o atmosfera placuta (in ciuda vremii destul de reci), sibienii au avut ocazia sa-i cunoasca mai bine pe candidatii PDL, sa se fotografieze cu ei, sa poarte discutii directe si deschise despre nivelul salariilor si pensiilor, despre locurile de joaca din Sibiu, despre facturile la intretinere.
 
La final, echipa PDL a multumit tuturor celor prezenti si eliberat locul evenimentului, nu inainte de a strange hartiile si paharele de plastic cazute pe jos.
 
Departamentul de Comunicare al PDL Sibiu
15 noiembrie 2008

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!