Comunicat de presa

Azi, lansez public oferta mea electorala. Ea se intituleaza Solutii pentru Sibiu. Cel mai important punct al ofertei mele este sprijinirea educatiei. Voi sprijini construirea unei crese si a unei gradinite in fiecare cartier din colegiul 2 Sibiu – Terezian-Tiglari, Vasile Aron, Trei Stejari, Lazaret, Lupeni-Resita. De asemenea, voi sustine modernizarea tuturor scolilor din municipiul Sibiu, in colaborare cu Primaria si pe baza fondurilor guvernamentale atrase. Pe langa educatie, am inca 4 proiecte: Biserica din cartierul meu, Pactul pentru centura ocolitoare a Sibiului, Demnitate pentru pensionarii sibieni si Sibiul merita un nou spital judetean.

Biserica din cartierul meu reprezinta proiectul prin care voi sustine terminarea bisericilor aflate in constructie in colegiul 2 Sibiu – pe strada Rusciorului, pe strada Oncesti, precum si cea din cartierul Tiglari. De asemenea, voi sustine – in cadrul Parteneriatului National Stat-Biserica promovat de PDL – sa construim asezaminte sociale pe langa bisericile sibiene, astfel incat functia sociala a Bisericii sa fie mai bine realizata.
 
Pactul pentru centura ocolitoare presupune un acord local si national pentru ca acest proiect sa fie gata pana in 2012. Sunt convinsa ca viitorul guvern, care va fi al Partidului Democrat Liberal, va realiza acest proiect. Eu il voi sustine si ii chem sa-l sustina pe toti sibienii din administratia locala si centrala, indiferent de culoare politica.
 
Demnitate pentru pensionarii sibieni inseamna angajamentul meu ca voi face sustine in Sibiu ceea ce PDL sustine in toata tara: cresterea pensiei medii la 15 milioane de lei vechi pana in 2012 si introducerea unei pensii minime garantate de 3,5 milioane lei pentru cei mai saraci dintre pensionari.
 
Sibiul merita un nou spital judetean inseamna efortul pe care-l voi face eu, ca viitor parlamentar de Sibiu, ca sa construim si sa dam in folosinta pana in 2012 spitalul judetean promis si amanat de actualul guvern.
 
A doua tema este motiunea de cenzura a PDL, care se va dezbate luni in Parlament.
 
Partidul Democrat Liberal a depus aceasta motiune in semn de protest fata de refuzul guvernului de a aplica legea de majorare a salariilor profesorilor. PDL demonstreaza ca este alaturi de profesori si vine sa sanctioneze un guvern caruia nu-i pasa si care nu vrea sa dea prioritate educatiei in Romania. De asemenea, PDL a depus aceasta motiune de cenzura pentru a da o sansa tuturor parlamentarilor – indiferent de culoare politica – sa se delimiteze, fie si in ultima clipa, de un guvern care a dus tara in criza.
 
De aceea, lansez de aici, din Sibiu, un apel catre parlamentarii din toata tara sa nu mai sustina un guvern care face rau Romaniei, care s-a impotrivit pe fata cresterii salariilor profesorilor si cresterii pensiilor pentru grupele I si II de munca. Acest guvern trebuie sa plece pentru ca a dezamagit si a dus tara pe marginea crizei.
 

Noiembrie 2008


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!