PNL – prima sansă pentru desemnarea președintelui CJ

 

În spiritul transparenței și deschiderii cu care am încercat să comunicăm public, vin astăzi în fața dumneavoastră cu o parte a sondajului.

Indiferent care vor fi candidații, mandatul pe care noi îl vom da va fi acela de dezvoltare economică a județului și a localităților. Investiții, locuri de muncă și acces la educație de calitate.

Sondajul de opinie trebuie înțeles dincolo de cifre. Sondajul reprezintă o ierarhie a liderilor PNL Sibiu și un instrument în luarea unei decizii politice.

PNL are foarte bine stabilit regulamentul de desemnare a candidaților care prevede răspunsuri ferme la mai multe cerințe:

Potențial - adică rezultate sondaj;

Integritate;

Activitate în folosul cetățeanului;

Performanța și profesionalism;

Capacitate de mobilizare și de efort.

PNL Sibiu va găsi candidați care să răspundă tuturor acestor criterii și cu siguranță;

· va obține cel mai mare număr de consilieri județeni pentru a putea pretinde desemnarea președintelui Consiliului Județean.

· Creșterea semnificativă a numărului de consilieri locali pentru forță în consiliul local și obținerea cel puțin a unei poziții de viceprimar.

· Adversarul nostru este PSD. PNL nu va face nicio alianța cu PSD în consiliul județean sau local!

PNL și FDGR nu sunt adversari, PNL este principalul partid care a sprijinit Președintele României, iar FDGR este formațiunea de suflet a Președintelui. Așadar, nu putem fi în adversitate!

Sondajul arată cu o Alianța electorală ar putea aduce mai multe voturi la Consiliul Județean însă aceasta este o decizie politică în care trebuie să fie de acord ambele părți. Trebuie să spunem și că suntem formațiuni puternice în Sibiu și nepunând candidați am putea pierde din susținătorii noștri.

Noi întotdeauna am fost deschiși discuțiilor. Sondajul, adică barometrul, arată că PNL pleacă în acest moment cu prima șansă în desemnarea președintelui de CJ.

Viitoarea administrație locală va trebui să aibă ca prioritate dezvoltarea economică. Investiții și locuri de muncă, prin care potențialul extraordinar al județului Sibiu să fie mai bine pus în valoare.


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!