Comunicat de presa

8 martie 2013

Comunicat de presă

Raluca Turcan le-a oferit flori doamnelor şi domnişoarele din Sibiu, de ziua lor

Deputata Raluca Turcan sprijinită de echipa sa, le-a oferit flori, doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Sibiu, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Ca în fiecare an, şi de acesta dată, Raluca Turcan a ţinut să le suprindă în mod plăcut de ziua lor, pe doamnele şi domnişoarele din municipiul Sibiu. „Şi în acest an, aşa cum îmi este obiceiul, îmi face o deosebită plăcere să le ofer o floare sibiencelor, ca semn de preţuire. Le doresc tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară frumoasă, cu multe flori, cu bucurii şi multă sănătate. Să fie iubite şi apreciate de cei dragi”.   

Acţiunea a avut loc în câteva cartiere din Sibiu.

La rândul lor, doamnele şi domnişoarele i-au mulţumit Ralucăi Turcan pentru frumosul gest şi i-au urat multă sănătate, putere de muncă şi succes în activitatea sa de parlamentar.

 

 Departamentul de comunicare PDL Sibiu


 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!