Comunicat de presa

8 martie 2013

Comunicat de presă

Raluca Turcan le-a oferit flori doamnelor şi domnişoarele din Sibiu, de ziua lor

Deputata Raluca Turcan sprijinită de echipa sa, le-a oferit flori, doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Sibiu, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Ca în fiecare an, şi de acesta dată, Raluca Turcan a ţinut să le suprindă în mod plăcut de ziua lor, pe doamnele şi domnişoarele din municipiul Sibiu. „Şi în acest an, aşa cum îmi este obiceiul, îmi face o deosebită plăcere să le ofer o floare sibiencelor, ca semn de preţuire. Le doresc tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară frumoasă, cu multe flori, cu bucurii şi multă sănătate. Să fie iubite şi apreciate de cei dragi”.   

Acţiunea a avut loc în câteva cartiere din Sibiu.

La rândul lor, doamnele şi domnişoarele i-au mulţumit Ralucăi Turcan pentru frumosul gest şi i-au urat multă sănătate, putere de muncă şi succes în activitatea sa de parlamentar.

 

 Departamentul de comunicare PDL Sibiu


 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...