Comunicat de presa

Premierul Victor Ponta se comporta de parca a rezolvat toate problemele tarii si se ocupa cu declaratii care mai de care mai jignitoare, mai autosuficiente si mai impertinente.

PDL ii atrage atentia premierului Ponta ca jignirile sale si peroratiile fara cap si fara coada despre tot si despre toate nu tin loc nici de crestere economica pentru 2012, nici de viziune de dezvoltare pentru 2013 si nu vor opri, in nici un caz, cresterile de preturi in lant de anul acesta.

Iar daca tot vorbim despre fantome, Premierul Ponta ar trebui sa caute prin Palatul Victoria fantoma cresterii economice din anul 2012.

PDL constata ca Romania are parte de un premier fantoma– fericit sa bantuie micile ecrane cu nimicuri dar care fuge de responsabilitatile sale politice reale. Astfel, in loc sa rezolve problema statutului parlamentarilor, blocat de aliatii sai de la PNL, Victor Ponta se pretinde un simplu parlamentar, uitand ca este lider al PSD si co-lider al USL. Tot asa, in loc sa raspunda problemelor pertinente legate de bugetul Romaniei pentru anul 2013, Victor Ponta gaseste de cuviinta sa atace PDL.

Este drept ca PSD nu ar gasi niciodata un aliat in PDL si de aceea Victor Ponta testeaza terenul unor posibili aliati in terenul opozitiei. Asa se explica mangaierile discrete la adresa PPDD.

Practic, Victor Ponta se preocupa mult mai mult de jocurile politice, de sicanele din interiorul USL si de planurile de back-up pentru scenariul scoaterii PNL de la guvernare, decat de soarta tarii, de alocarile bugetare pentru 2013. Cu alte cuvinte, Victor Ponta se afla, in continuare, tot in campanie electorala si nu la guvernare, cum se asteapta romanii. Din pacate, cetatenii acestei tari nu se hranesc cu impertinente, glumite si cancanuri ieftine de presa tabloida.

8 februarie 2013
 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!