Comunicat de presa

Victor Ponta ne demonstreaza tuturor ca dezinformarea si manipularea nu au fost pentru el doar o strategie de campanie, ci reprezinta pur si simplu felul sau natural de a fi.

Pe data de 3 octombrie, premierul Ponta se arata foarte indignat de proiectul de hotarare de guvern al Ministerului Finantelor privind cresterea impozitelor si taxelor locale, afirmand clar ca nu-si asuma asa ceva si cerand renuntarea la aceasta idee. Constatam ca proiectul a reaparut acum, dupa alegeri, devenind chiar hotarare adoptata in guvern, insa Victor Ponta continua sa minta in ciuda evidentei, senin, in legatura cu subiectul.

La 3 zile de la castigarea alegerilor, Victor Ponta incepe sa puna pe masa romanilor adevarata oferta electorala a USL, iar prima pe lista este cresterea fiscalitatii. In loc sa le dea mai multi bani, asa cum a promis, USL ia bani din buzunarele romanilor. E cu atat mai grav cu cat aceasta masura de austeritate este insotita de manipulare guvernamentala, Victor Ponta pretinzand ca autoritatile locale decid efectiv majorarea taxelor si impozitelor locale. Nu, domnule Ponta, opriti manipularea! Guvernul pe care-l conduceti a marit toate impozitele si taxele locale cu 16,05%, iar autoritatile locale au doar posibilitatea de a face mici ajustari, de cateva puncte procentuale, in plus sau minus. E cert ca ati marit fiscalitatea, problema e aceea ca sunteti prea fricos ca s-o recunoasteti!

Va cer, domnule Ponta, sa va asumati deciziile pe care le luati in calitate de prim-ministru si sa renuntati la dezinformari. Si va asigur ca increderea obtinuta prin ascunderea adevarului va fi pierduta rapid, pentru ca romanii vor vedea curand diferenta dintre ceea ce USL le-a promis si ceea ce USL le ofera.

Va cer de asemenea, domnule Ponta, daca tot ati spus ca impozitele si taxele locale trebuie marite din cauza inflatiei, sa aplicati si legea pensiilor care prevede indexarea pensiilor cu procent din rata inflatiei  si cu  procent din cresterea salariului mediu pe economie, astfel incat pensionarii sa resimta in cresterea puterii de cumparare aceasta indexare. 4% reprezinta doar praf in ochi, pentru ca nu acopera nici rata inflatiei. Daca le tot cereti oamenilor sa plateasca taxe si impozite mai mari, uitati-va si la nivelul veniturilor lor.     

13 decembrie 2012


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!