Comunicat de presa

Victor Ponta este un politician compromis in plan extern: plagiatul si lipsa raspunsului prin fapte la solicitarile Comisiei Europene ii vor atarna de picioare in toate discutiile si negocierile din Uniunea Europeana.

Ultimul mesaj transmis Guvernului USL de Comisarul European pentru Justitie, Viviane Reding, si raspunsul obraznic al premierului l-au discreditat definitiv pe Victor Ponta in ochii oricarui oficial european.

Declaratia comisarului european pentru Justitie semnaleaza iritarea Comisiei Europene fata de un politician care a spus minciuni impardonabile – incepand cu furtul intelectual comis dar niciodata asumat si terminand cu ignorarea solicitarilor foarte precise venite de la Comisia Europeana pentru reinstaurarea statului de drept in Romania.

Compromiterea USL si a lui Victor Ponta in fata Uniunii Europene a fost desavarsita astazi, cand obiectivul lor politic a devenit clar: desfiintarea Curtii Constitutionale si a institutiilor fanion de combatere a coruptiei in Romania – DNA si ANI.

Izolarea lui Victor Ponta si a USL in Uniunea Europeana inseamna, de fapt, izolarea si reducerea fortei de negociere a Romaniei  intr-o Uniune Europeana in care credibilitatea conteaza si in care fiecare tara incearca sa-si maximizeze interesele. Afectarea imaginii Romaniei pe plan extern, instabilitatea economica si haosul politic generat de USL sunt receptate de mediul de afaceri si transmise mai departe in Uniunea Europeana. Iar acest lucru ii costa direct pe romani. Cu minciunile si abuzurile sale si ale USL, premierul Victor Ponta a reusit sa infunde toate canalele de dialog politic cu Uniunea Europeana. Din pacate, fiecare roman va plati pentru asta.

26 iulie 2012

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!