Comunicat de presa


Domnule Liviu Pop, demisia urgenta din guvern!
Domnule Ponta, urmati-l si dumneavoastra!

Este incredibil cat cinism, cata agresivitate si cat dispret pentru lege exista in guvernul Ponta, care a desfiintat in aceasta dimineata - prin vointa ministrului interimar al Educatiei - Consiliul National de Atestare a Titlurilor Universitare care lua in discutie acuzatia de plagiat la adresa premierului.  

Pentru acest gest total abuziv, domnule Liviu Pop, trebuie sa plecati cu totul din guvern – nu doar din pozitia de ministru interimar al Educatiei, ci si din pozitia de ministru delegat pentru Dialog Social!

Ramanerea dvs. in guvern ar fi o rusine pentru Romania.

Abuzul dvs. de azi se adauga incompetentei dovedite in gestionarea examenului de Bacalaureat, preocuparilor penibile legate de diplomele unui consilier prezidential cu doctorat in Franta si mai vechiului abuz prin care ati modificat componenta Comisiei Nationale de Etica ce trebuia sa judece acuzatiile de plagiat la adresa predecesorului dvs., Ioan  Mang.

Sunteti, domnule Pop, cel mai catastrofal ministru al Educatiei din perioada post-decembrista, “performanta” cu atat mai remarcabila cu cat ai reusit s-o atingeti in doar cateva saptamani de mandat.

E cazul insa sa nu plecati singur din guvern, domnule Pop. Impreuna cu dvs. trebuie sa plece si cel pe care l-ati aparat cu atata devotament, cel pentru care ati fost dispus sa calcati in picioare si sa intimidati mediul universitar romanesc, adica Victor Ponta.

E absolut degradant pentru un premier al Romaniei sa-si puna oamenii sa rada orice institutie sau organism doar ca sa-si asigure un verdict favorabil intr-un caz de plagiat deja evident. Guvernul dvs., domnule Ponta, îsi bate joc de statul de drept, iar pentru asta trebuie sa plecati si dvs. Acum!
 

29 iunie 201


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!