Comunicat de presa

Faptul ca senatorii USL au votat recent impotriva proiectului de lege pentru majorarea pensiilor si salariilor depus tot de USL pe cand era in opozitie arata clar modul total incorect pe care s-a construit ascensiunea politica a acestei uniuni.

USL recunoaste de fapt ca a facut opozitie pe baza de minciuna si demagogie, creand asteptari false oamenilor  si neintentionand vreo clipa sa-si tina promisiunile facute inainte de a ajunge la guvernare.

Se demonstreaza astfel ca USL e o alianta politica dispusa sa promita orice si cu oricat cinism  ar fi necesar pentru a-si atinge scopurile politice.

In aceste conditii, cer copresedinţilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu sa prezinte scuze guvernelor PDL din perioada 2010-2012, pe care le-au acuzat in mod repetat de rea-vointa si dezinteres in legatura cu majorarea pensiilor si cu reintregirea salariilor bugetarilor. In mod evident, situatia economica nu a permis majorarile dorite, iar USL admite azi in mod indirect – fortata de datele economice – ca a defaimat si a atacat pe nejustificat PDL ca partid de guvernare cu privire la masurile de austeritate.


27 iunie 2012


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!