Comunicat de presa

Guvernul Ponta nu are nicio agenda de prioritati economice, este doar un instrument politic in lupta USL cu seful statului
 
De la preluarea guvernarii de catre USL asistam la inlocuirea agendei sociale si economice firesti a guvernului, strict cu o agenda politica de partid, in care fie se poarta batalii cu seful statului, fie se transeaza pozitii politice pentru castigatorii alegerilor locale, fie se urmareste rezolvarea unor probleme in Justitie, cum a fost implicarea Grajdan-ISC in cazul Adrian Nastase.

La conducerea lui Victor Ponta, guvernul Romaniei a devenit doar un instrument utilizat la consolidarea puterii politice a USL.
 
De altfel, recunoasterea de catre premierul Ponta a faptului ca 75% din timpul sedintelor de guvern se consuma pe discutii politice si imagine, implica nu doar o dezbatere morala, ci o discutie reala despre consecintele nefunctionalitatii guvernului Romaniei, intr-un moment in care in UE exista grave probleme economice, iar Romania trebuie sa-si apere stabilitatea economica dobandita cu sacrificii de romani in 3 ani de criza grea.

Cu 4 ministri schimbati intr-o luna de zile, guvernul Ponta dovedeste doar amatorism si improvizatie la guvernare.  

Daca Romania a traversat criza economica in conditii bune, fapt recunoscut la nivelul UE, este pentru ca a existat un plan de prioritati de actiune economica, care cu bune si rele, a fost urmat pana la momentul in care tara a devenit stabila. Ce se intampla de cand a preluat USL guvernarea este abandonarea oricarui plan de evolutie economica. Interesul este unul singur: mai multa putere politica prin incercuirea PDL si a Presedintelui.

26 iunie 2012


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!