Comunicat de presa

Cu noul incompatibil Diaconu, de pe guvernul nou instalat  incepe sa cada vopseaua si sa iasa la iveala amatorismul si invartelile

Este de remarcat ca alianta dintre cele doua mai mari partide din Romania care acum  ocupa politic toata tara, nu reuseste sa gaseasca oameni inatacabil profesional.

Rateu dupa rateu cu numiri de ministri incompatibili, guvernul se dovedeste a fi fara directie si cu o mare calitate, ca s-a umflat repede pe un val negativ de nemultumire.

Incompatibilitatea lui Mircea Diaconu se adauga pe lista lunga a erorilor guvernarii Ponta, alaturi de alti doi ministri incompatibili, de mai nou plagiatul primului ministru si arata diferenta mare dintre promisiunea ca va fi cel mai cinstit guvern si realitatea ca fiecare numire din acest guvern ascunde cate o invarteala politica.

 

19 iunie 2012


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!