Flori pentru sibience de la deputata Raluca Turcan

Deputata Raluca Turcan, sprijinita de tinerii din PDL, a oferit flori si felicitari doamnelor si domnisoarelor din Sibiu cu ocazia zilei de 8 martie.

Ca in fiecare an, Raluca Turcan a tinut si de aceasta data sa le faca o bucurie sibiencelor de ziua lor. “Am vrut sa le ofer cate o floare in dar doamnelor si domnisoarelor din Sibiu, ca simbol al pretuirii pe care le-o port. Le doresc multa sanatate, sa fie implinite pentru ca atunci cand o femeie se simte implinita este mai frumoasa, mai inteleapta si mai buna. Sa aiba parte de o primavara frumoasa alaturi de cei dragi.”

Actiunea a avut loc in cateva cartiere din Sibiu, printre care Vasile Aaron, Lazaret si Terezian.

Doamnele si domnisoarele au fost placut surprinse si au multumit pentru gest, transmitandu-i Ralucai Turcan multa sanatate si mult succes in tot ceea ce face pentru Sibiu.

Departamentul de comnicare PDL Sibiu

8 martie 2012
 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...