Flori pentru sibience de la deputata Raluca Turcan

Deputata Raluca Turcan, sprijinita de tinerii din PDL, a oferit flori si felicitari doamnelor si domnisoarelor din Sibiu cu ocazia zilei de 8 martie.

Ca in fiecare an, Raluca Turcan a tinut si de aceasta data sa le faca o bucurie sibiencelor de ziua lor. “Am vrut sa le ofer cate o floare in dar doamnelor si domnisoarelor din Sibiu, ca simbol al pretuirii pe care le-o port. Le doresc multa sanatate, sa fie implinite pentru ca atunci cand o femeie se simte implinita este mai frumoasa, mai inteleapta si mai buna. Sa aiba parte de o primavara frumoasa alaturi de cei dragi.”

Actiunea a avut loc in cateva cartiere din Sibiu, printre care Vasile Aaron, Lazaret si Terezian.

Doamnele si domnisoarele au fost placut surprinse si au multumit pentru gest, transmitandu-i Ralucai Turcan multa sanatate si mult succes in tot ceea ce face pentru Sibiu.

Departamentul de comnicare PDL Sibiu

8 martie 2012
 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!