Comunicat de presa

Crin Antonescu, un “liberal” contra libertatii de expresie

E revoltator, chiar daca nu si surprinzator, recentul atac al presedintelui PNL Crin Antonescu la libertatea de exprimare a presei romanesti.

In Romania anului 2012 e inadmisibila amenintarea cu eliminarea din presa a unor jurnalisti incomozi imediat dupa o eventuala schimbare de putere. Crin Antonescu afiseaza o mentalitate de mineriada, una perfect compatibila cu gandirea iliesciana din 1990.

Daca dl. Antonescu se considera nedreptatit de vreun atac de presa si decide sa nu-l ignore, are in mod evident optiunea de a se adresa justitiei. Intrebarile de presa privind oamenii politici sunt in general justificate, chiar daca uneori pot fi inconfortabile. Iar pentru lamurirea opiniei publice, cele mai relevante raspunsuri in legatura cu eventuale suspiciuni exprimate in presa pot fi oferite de catre institutiile publice, care - atunci cand e cazul - pot face precizari referitoare la incompatibilitati si/sau ilegalitati.

Intimidarea presei ramane o abordare intolerabila, iar un “liberal” contra libertatii de expresie e intotdeauna o priveliste trista. Sa nu uitam ca libertatea de expresie e parte a setului de criterii politice care au fost obligatorii pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.  

Un om politic autentic isi doreste sa vina la putere pentru a face bine. In acest caz, dl. Antonescu a reusit sa ne convinga pe toti ca are dorinta de a face rau daca va ajunge vreodata la putere.

2 martie 2012
 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!