Comunicat de presa

Semnele de razgandire USL in privinta grevei platite si a semnarii tratatului de stabilitate UE, dovada ca USL nu sta atat de confortabil in sondaje

Daca USL se razgandeste, nu a facut acest lucru din responsabilitate politica, asa cum ar fi trebuit, ci siliti de romani care le-au aratat pe cifrele din sondaje ca nu le mai aproba chiulul parlamentar cu plata, ca nu le mai aproba lipsa de responsabilitate fata de teme economice vitale, ca nu le mai aproba demagogia si ca cer la fel, de la toate partidele, moderatie.

Si cu pseudo-greva din Parlament şi cu boicotarea masurilor economice de stabilitate, USL a aratat acelasi joc politic demagogic, gol de substanta.

In plus, USL incepe sa se codeasca si sa dea inapoi si cu greva parlamentara platita si cu tergiversarea incapatanata a tratatului UE, pentru ca intempestivul domn Antonescu este lasat pe rand, de izbeliste de liderii PSD care se gandesc ca liderul PNL incepe sa semene tot mai mult cu un politician neconvingator pentru romani.

USL care s-a dovedit o forta politica fara proiect si cu politicieni necopti, patineaza in sondaje, nicidecum nu sta linistit pe varf de munte, iar faptul ca PDL - de la momentul protestelor de strada incoace - face eforturi reale sa arate dorinta clara de asumare si de dialog politic si social, poate reda treptat romanilor, increderea in drumul înainte.  

21 februarie 2012


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!