Raluca Turcan a făcut cadouri de Craciun in municipiul Sibiu

Luni, 19 decembrie, deputata Raluca Turcan le-a oferit daruri copiilor de la Gradinita nr. 17 din municipiul Sibiu cu ocazia sarbatorilor de iarna. Chiar daca de aceasta data Raluca Turcan nu a putut fi prezenta, ea le-a transmis micutilor urarile ei de sarbatori prin intermediul colegilor de partid. Raluca Turcan le-a urat copiilor sa fie fericiti si sanatosi in anul care vine, alaturi de parintii lor, iar Mos Craciun sa le aduca darurile pe care si le doresc. Cei mici au fost incantati de cadourile primite, oferind la randul lor celor prezenti un program de colinde si poezii.

Raluca Turcan le-a facut o bucurie si celor doua fetite aflate in asistenta maternala, Denisa Schromm si Lidia Brecu, care au primit din partea doamnei Turcan hainute, dulciuri si jucarii. Exista deja o traditie ca cele doua fetite sa se bucure de atentia si sprijinul deputatei de Sibiu la diferite momente de sarbatoare.

De asemenea, ca parte a efortului personal de a face mai frumoase sarbatorile de Craciun pentru sibienii cu posibilitati materiale reduse, Raluca Turcan a trimis in acest weekend cateva sute de pachete cu alimente si fructe in cartierele Tiglari, Lazaret si Broscarie. Cadourile de sarbatori au fost foarte bine primite de sibieni.

19 decembrie 2011

Departamentul de comunicare PDL Sibiu


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!