USL: doar sentimentul urii ii mai poate tine uniti

Noua tentativa de suspendare a presedintelui Romaniei e incercarea disperata a liderilor USL de a stopa dezintegrarea acestei constructii politice.

Inventand un nou razboi cu presedintele si cu PDL, Ponta si Antonescu spera sa opreasca miscarea de disolutie interna si sa ofere un scop comun partidelor componente, pe care constatam ca nu le mai leaga de fapt nimic: nici dorinta de a sprijini dezvoltarea Romaniei, nici viziunile economice, nici macar solidaritatea cu propriii colegi.

Liderii USL au calculat probabil ca instrumentarea urii impotriva lui Traian Basescu si a PDL reprezinta singura sansa de a mentine USL in viata.

In conditiile in care Romania a iesit cu greu din recesiune, iar criza zonei euro inseamna o noua amenintare la adresa intreagii Europe, USL a decis sa faulteze grav Romania. O asemenea nebunie politica trebuie oprita.
 

17 noiembrie 2011


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!