Avem nevoie de un guvern puternic si stabil

Privim cu totii cu ingrijorare criza financiara internationala. In ciuda masurilor luate de guvernele si bancile nationale, lucrurile nu par a reveni la situatia anterioara.

In Romania, situatia nu este deocamdata ingrijoratoare. Asistam insa la un impact asupra pietei financiare. Se scumpesc creditele, se amana planuri pentru noi investitii din strainatate, bursa este intr-o situatie dificila.
 
Romania nu-si poate permite sa infrunte dificultatile care se anunta pentru lunile urmatoare si pentru anul viitor cu un guvern slab, neputincios. Consider ca numai un guvern puternic, cu o majoritate politica importanta si stabila poate sa rezolve cu succes problemele economice ale viitorului.
 
De aceea, eu si colegii mei din PDL facem un apel catre sibieni si catre toti cetatenii Romaniei sa judece cu atentie si sa aleaga bine pe 30 noiembrie.
 
Romania are nevoie de un partid puternic, iar PDL a demonstrat la alegerile locale ca este cel mai puternic partid.
 
Romania are nevoie de un partid de centru-dreapta, care sa incurajeze investitiile si munca, iar in acelasi timp sa aplice un model social de centru-dreapta. 
 
Romania are nevoie de un guvern condus de un prim-ministru ca Theodor Stolojan, un om care cunoaste foarte bine problemele economice si stie cum sa le faca fata.
 
Cu mai putin de doua saptamani inainte de inceperea campaniei electorale, ii rog pe sibieni sa-i aleaga pe cei care stiu si pot sa conduca Romania in aceasta perioada dificila.

17 octombrie 2008


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!